If only you knew what I knew. Then you could see just what I see.

Sista dagen på helgen men inga tårar för det för jag är ledig två dagar till innan min jobbvecka drar igång!
Min fredagväll spenderades i huvudstan med 4 omtyckta personer, varav en gammalvän som har varit saknad, riktigt kul att vi tagit upp kontakten igen!
Planen var BIO och In Time, som var helt okej. Efter filmen drog vi vidare och tog en öl + några till. Vid halv tre så satt vi på bussen som tydligen skulle åka omvägar så vi var inte tillbaka i Norrtälje förens runt 4 då Marcus fick för sig att han var törstig så vi mötte upp jesper och vp. Efter en lång kväll som slutade runt 8 på morgen följde en lördag som spenderades i sängen, sovandes.
Idag söndag också tredje advent så ska det bakas lussebullar och julpyntas. Och ikväll blir det film och godis.
En lyckad helg helt enkelt!

Killar, tuttar, te, skratt, fester och lussebullar,

Vaknade i morse av att Marcus ringde och väckte mig. Det måste vara det nästbästa sättet att vakna på! Fick direkt ett leende på läpparna som har suttit på hela dagen!
Gick upp och fixade lite då jag fick en stark saknad efter Rebecca! kände att hon inte längre bor 5 min ifrån mig! Så på med sminket och så bar jag mig iväg till hennes nya lägenhet för en fika! Mysmys och massa prat om allt det vanliga som kommer upp när vi ses! efter ett tag kom även Malin och delade med sig av sin vanliga glädje. 

Nu blir det mat och sen ikväll hoppas jag på att älskling blir klar med bilen så jag kan få en puss eller två!5 DECEMBER

Sådär, då var det ca ett halvår sen jag satt här och skrev lite, så tänkte att det nog var dax att ta upp det här igen :)
Men sen i juni så har det hänt en hel del. Studenten bla, som var den roligaste dagen i mitt liv!!
En sommar som bestod av massa jobb, fester och kärlek. Hösten börjades med en spontansemester till Cypern med josefina och carro :) hösten fortsatte med massa födelsedagar och andra roligheter, och nu är vi här.. 5e dec och INGEN SNÖ! fast idag är det iaf minusgrader så lite vitt är det :)
där en snabb uppdatering och två bilder sen studentveckan!

RSS 2.0