This is the hardest story that I've ever told No hope, no love, no glory Happy endings gone forever more

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.


Egentligen är jag väldigt glad idag.. har bara låten på hjärnan^^

YOUAlla dessa tankar! att jag lägger ner så mycket tid på tankar..
Att jag fortfarande gör såhär mot mig själv även fast jag vet att jag inte borde bry mig, att jag jämför mig med henne, ser likheterna.. Att känslan av att jag betyder något extra kan komma och gå lika fort. Rädslan av att mista dig.

Skitsamma, så mycket tankar som inte går att skriva ner. Var nere på stan med Carro idag, Hittade en mysig vårjacka, som kanske blir min till våren:) men fick med mig en långärmad svart tröja och en röd kavaj hem:) lite ångest för jag skulle INTE handla något:/ men de var ju så fiiina! hehe^^. Äckelväder för övrligt:o vill ha vår!

NU - te och film
I can't replace, I can't replace you.Studentmössa beställd! skönt att kunna stryka det från sin "att göra" lista, Eller egentligen gjorde jag det igårkväll.

Idag när jag kom hem från skolan så kände jag mig riktigt sugen på att åka till gymmet, få träna lite.. Kan vara för att jag åt godis idag, på en tisdag! fy.. bryter mot mina regler hela tiden, fattar inte! måste skärpa mig:) Men ska nog dit i morgon kväll ist. Hoppas på att det inte kryllar av folk, hatar verkligen att gymma när det är fullt av människor:/

Nu strax ska jag laga lite mat och sedan blir det en promenad, kanske får med mig Alex:) hehe

puss

RSS 2.0